Selecteer de taal

0 €0.00

Ons verhaal sinds 1997

handwereldbol

Lang geleden, in 1997, begon ons verhaal. Het was een tijd waarin de wereld langzaam maar zeker kleiner leek te worden, en de grenzen tussen landen vervaagden. Het was in deze tijd dat ons bedrijf zijn eerste stappen zette in de wereld van import en geschenken.

Met een passie voor ontdekking en een oog voor kwaliteit begonnen we cadeaus te importeren uit het Verre Oosten. Het waren unieke vondsten, met de hand gemaakt en doordrenkt van ambachtelijk vakmanschap. Elk stuk vertelde zijn eigen verhaal, een verhaal van verre landen en eeuwenoude tradities.

We zijn er sinds 1997, Betrouwbaar en Servicegericht !

Maar we wilden meer. We wilden onze horizon verbreden en nieuwe schatten ontdekken. En zo begonnen we, tien jaar geleden, ook cadeaus uit Marokko te importeren. De kleuren, de geuren, de levendige cultuur - het was als een betovering die ons bedrijf omhulde. En opnieuw vonden we prachtige creaties, doordrenkt van geschiedenis en vakmanschap.

Maar onze reis stopte daar niet. We bleven de wereld afzoeken, op zoek naar de nieuwste trends en de meest verrassende geschenken. En terwijl we dat deden, groeide onze toewijding aan duurzaamheid en ambachtelijk vakmanschap. We wilden niet alleen mooie producten leveren, maar ook zorgen voor de wereld waarin we leven.

En zo werd ons bedrijf niet alleen een bron van prachtige geschenken, maar ook een symbool van betrouwbaarheid en service. Of het nu ging om een uniek cadeau voor een geliefde of een uitgebreid kerstpakket voor het hele team, wij stonden altijd klaar om te helpen.

We zijn toppartner van Bol.com !

Onze toewijding aan kwaliteit en service werd erkend door velen, waaronder een van de grootste online platforms, Bol.com. Met een beoordelingsscore van ver boven de 8, werden we een trotse top partner van Bol.com, een erkenning van onze inzet en toewijding aan onze klanten.

Dus kom, ervaar onze producten en service. Laat je betoveren door de prachtige geschenken uit verre landen en geniet met een gerust hart van het gemak van winkelen bij ons. Welkom bij ons, waar elke gift een verhaal vertelt en waar service altijd met een glimlach komt.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubazaar is onderdeel van Kerstpakkettenbazaar BV

Nijverheidsstraat 79

6681LN Bemmel

info@cadeaubazaar.nl

Tel. 0624179248 

K.v.K. 91299357