Selecteer de taal

0 €0.00

Goede doelen

Welkom bij Cadeaubazaar- waar cadeaus niet alleen plezier brengen, maar ook een positieve impact hebben op onze samenleving! Bij ons gaat het verder dan alleen het verspreiden van cadeaus; we zijn er trots op om als goed doel Dierenlot te ondersteunen, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. Jouw keuze voor onze cadeaus draagt direct bij aan het verbeteren van het leven van dieren in nood.

Lokale betrokkenheid is ook belangrijk voor ons, en daarom steunen we  Sportclub Bemmel. Voetbal is meer dan alleen een spel; het is een bindende kracht in onze gemeenschap. Door onze lokale club te ondersteunen, dragen we bij aan het versterken van de banden tussen buren, vrienden en familie. Samen vieren we niet alleen het feestseizoen, maar versterken we ook de fundamenten van onze lokale gemeenschap.

Bij Cadeaubazaar geloven we dat het verspreiden van cadeaus  niet beperkt hoeft te blijven tot de ontvangers van onze cadeaus. Het is een kans om samen een positief verschil te maken in het leven van anderen. Kies voor cadeaus met een doel - kies voor Cadeaubazaar.

 

dierenlotscbemmel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubazaar is onderdeel van Kerstpakkettenbazaar BV

Nijverheidsstraat 79

6681LN Bemmel

info@cadeaubazaar.nl

Tel. 0624179248 

K.v.K. 91299357