Een heerlijke trend koken in een tajine

 

Een heerlijke trend , koken in een tajine. Gezond , gemakkelijk en ontzettend lekker.Onze tajines worden decennialang door een Marokkaanse familie vervaardigd. Cadeaubazaar gebruikt meer grondstof zodat je verzekerd bent van jarenlang plezier van je tajine. 

Vanaf € 40 gratis verzending

 
  

Cadeaubazaar is een toonaangevend bedrijf in de cadeau-branche, actief sinds 1997. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren en aanbieden van duurzame, leuke en trendy cadeaus. Ons doel is om onze klanten te verrassen met unieke geschenken die een blijvende indruk achterlaten.

Wat ons onderscheidt, is onze betrokkenheid bij kleine ambachtelijke bedrijven over de hele wereld. We reizen persoonlijk naar verschillende landen om contact te leggen met lokale ambachtslieden en hun prachtige creaties te ontdekken. Door direct bij hen in te kopen, kunnen we de mooiste kwaliteit garanderen en tegelijkertijd de lokale gemeenschappen ondersteunen.

Bij Cadeaubazaar geloven we in de kracht van kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk cadeau dat we aanbieden, is met zorg geselecteerd en voldoet aan onze strenge normen. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en ethische productie, waardoor je met een gerust hart bij ons kunt winkelen.

Ons team is servicegericht en staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. We streven naar uitmuntendheid in klantenservice en streven ernaar om je winkelervaring bij Cadeaubazaar onvergetelijk te maken.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal geschenk voor een geliefde of een uniek item om jezelf te verwennen, Cadeaubazaar biedt een diverse en boeiende selectie. Stap binnen in onze wereld van prachtige geschenken en laat je inspireren door onze passie voor ambachtelijk vakmanschap en het vinden van het juiste cadeau. 

Retourneren :

Voldoet het artikel toch niet aan uw wens, je kunt het binnen 30 dagen terug sturen ! Het pakket kun je  op het postkantoor ,voldoende gefrankeerd, afgeven. Bewaar het verzendbewijs zodat je altijd kunt aantonen dat je de bestelling heb geretourneerd ! Nadat we het pakket hebben ontvangen storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op je bankrekening.

Bestelling beschadigd :

Is de bestelling beschadigd aangekomen neem dan contact met ons op : Tel 0624179248 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt voor je vertrouwen!

Team cadeaubazaar.nl