Een heerlijke trend koken in een tajine

 

Een heerlijke trend , koken in een tajine. Gezond , gemakkelijk en ontzettend lekker.Onze tajines worden decennialang door een Marokkaanse familie vervaardigd. Cadeaubazaar gebruikt meer grondstof zodat je verzekerd bent van jarenlang plezier van je tajine. 

Vanaf € 40 gratis verzending

 
  

Cadeaubazaar.nl betrouwbaar en servicegericht.

Wij leveren sinds 1997 gebruiksartikelen en trendy cadeaus. Deze importeren we eigenhandig uit het Verre Oosten en Afrika. Sinds 2009 hebben wij veel mooie en ambachtelijke producten uit Marokko in ons assortiment.

Eerlijke handel :

Wij kopen rechtstreeks en tegen eerlijke prijzen in bij de producenten.

Zo dragen wij ons steentje bij aan het beginsel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).Wij zien erop toe dat de producten met respect voor mens en milieu vervaardigd worden. Zeker 2x per jaar zijn wij op locatie in Marokko te vinden. Omdat we zelf importeren en rechtstreeks inkopen bij kleine ambachtelijke werkplaatsen kunnen we de prijs laag houden.

Er is immers geen sprake van 'tussenhandel'. Naast directe levering aan consumenten leveren wij ook aan andere winkels, tevens verkopen we via Bol.com en Amazon.com. Momenteel verkopen we onze producten in 7 landen.

Bezorgen :

De bezorging van u cadeau wordt gedaan door Post NL. U kunt zelf bepalen op welk adres u bezorgd wilt hebben. U kunt het artikel dus ook laten bezorgen op het adres van de persoon aan wie u het cadeau wilt doen of op een zakelijk adres. Post NL biedt een pakket twee keer aan op het bezorgadres. Bent u niet thuis dan wordt het mogelijk afgegeven bij de buren.Wilt u dit niet, geef dit dan vooraf aan ons door. Neem contact met ons op, Tel.0624179248 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als de bezorging twee keer niet slaagt kunt u het pakket afhalen bij een postkantoor bij u in de buurt.Met een kaartje in uw brievenbus wordt u hierover geïnformeerd.

Levertijd :

Een bestelling voor 16:00 uur geplaatst wordt de volgende dag bezorgd. U ontvangt per email een "Track & Trace nummer.Op de website van Post NL kunt u hiermee uw pakket volgen. Heeft u na 2 werkdagen uw bestelling nog niet ontvangen neem dan contact met ons op : Tel .0624179248 of per email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen € 6,-

Verpakking :

Het aardewerk wordt goed verpakt en in een stevige kartonnen doos opgestuurd.

Retourneren :

Voldoet het artikel niet aan uw wens? U kunt het binnen 30 dagen terug sturen ! Het pakket kunt u op het postkantoor ( voldoende gefrankeerd !) afgeven. Bewaar het verzendbewijs zodat u altijd kunt aantonen dat u de bestelling heeft geretourneerd ! Nadat we het pakket hebben ontvangen storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op uw bankrekening.

 Bestelling beschadigd :

Is de bestelling beschadigd aangekomen neem dan contact met ons op : Tel 0624179248 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Hartelijke groet,

Team cadeaubazaar.nl